עמוד הבית » אוכל » 4 קינוחים טעימים ב- 5 דקות הכנה
קינוחים ביתיים בהכנה מהירה. קרדיט: Le Fanciulle di Steph, December 6, 2011, via Flickr

4 קינוחים טעימים ב- 5 דקות הכנה

מכירים את זה שמגיעים אליכם אורחים בהתראה של שעה מראש ואין לכם שום כיבוד להציע להם? קחו לכם כמה מתכונים קלילים במיוחד וסופר טעימים בחמש דקות הכנה.

1. קונוסים ממולאים בקרם שניט

קונוסים
קונוסים ממולאים בקרם

 

מה צריך?

  • בצק עלים קפוא (תוכלו להפשיר אותו במקרוגל)
  • למילוי – שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • 1 חבילת איסטנג פודינג וניל

הכנה:
מרדדים את בצק העלים, חותכים לרצועות דקות כ- 2 סנטימטר ומלפפים באלכסון את הקונוס ומכניסים לתנור ל–180 מעלות, עד שמזהיב. ממתינים שיתקרר מעט ושולפים את הקונוסים החוצה.

למילוי – מערבבים את החלב, איסטנג פודינג ושמנת מתוקה במיקסר, עד שיוצאת תערובת סמיכה.

ממלאים בשק זילוף את המילוי ומזלפים לתוך הקונוסים. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל.

2. מאפה תפוחים וקינמון

מאפה תפוחים עם קינמון. קרדיט: Vegan Feast Catering, September 1, 2009, via Flickr
מאפה תפוחים עם קינמון. קרדיט: Vegan Feast Catering, September 1, 2009, via Flickr

מה צריך?

  • 2 מלאווחים
  • תפוח
  • מעט קינמון
  • מעט סוכר חום
  • מעט צימוקים
  • מעט פירורי לחם
  • חצי כף חמאה

הכנה:
מפשירים מעט את המלוואחים.

למילוי –  חותכים את התפוחים לחתיכות קטנות מערבבים בקערה את התפוחים, סוכר, קינמון, חמאה, צימוקים ופירורי לחם.

מניחים את התערובת על המלאווח (במרכז), לוקחים את המלאווח השני, שמים אותו מעל ומהדקים היטב בפינות למעלה. כדי לעשות 3 חתכים עם סכין חד. מכניסים לתנור ל-180 מעלות עד שמזהיב.

3. עוגיות נוטלה פריכות וטעימות

עוגיות נוטלה ביתיות. קרדיט: Ginny, April 19, 2012, via Flickr
עוגיות נוטלה ביתיות. קרדיט: Ginny, April 19, 2012, via Flickr

מה צריך?

  • 2 ביצים
  • 8 כפות נוטלה
  • 8 כפות קמח תופח
  • כפית סוכר

הוראות הכנה:
לערבב היטב את כל המצרכים יחד. להכניס לשק זילוף ולזלף לעיגולים קטנים על נייר אפייה, להכניס לתנור ל – 10 דקות על 180 מעלות.

4. מקלוני קינמון מבצק מלאווח או בצק עלים

מקלוני קינמון מבצק מלאווח. קרדיט: TALMADGEBOYD, February 28, 2013, via Flickr
מקלוני קינמון מבצק מלאווח. קרדיט: TALMADGEBOYD, February 28, 2013, via Flickr

מה צריך?

  • בצק מלאווח או בצק עלים
  • 2 כפיות סוכר
  • כפית קינמון

הוראות הכנה:
לרדד מעט את הבצק, לחתוך לרצועות בעובי 1 סנטימטר. לערבב יחד בקערה את הסוכר והקינמון, לפזר מעט על המקלות ולסובב אותם מעט.

להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ולאפות עד שהם מזהיבות.

About אתי דהאן

מנהלת מכירות בחברת כתיבת תוכן סרבולה, המספקת לבעלי אתרים מגוון שירותי תוכן איכותי כגון: כתיבה שיווקית (קופירייטינג), כתיבת מאמרים, תרגום ועוד. חיה ונושמת תוכן :)

Check Also

סדנאות בישול ואפיה לבנות

סדנת בישול לבנות-האטרקציה שמגבשת ביום ההולדת

היכן מתחילים? מחפשים רעיון מוצלח לחגיגת יום הולדת לבנות? בעקבות שפע תכניות הבישול, כולל תחרויות …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *