עמוד הבית » אוכל » 3 דרכים לקשט את העוגה כמו בקונדיטוריה
קישוטי עוגות

3 דרכים לקשט את העוגה כמו בקונדיטוריה

מסתבר, שלשם הכנת עוגה מושלמת, כאילו יצאה כרגע מן הוויטרינה של קונדיטוריה משובחת, לא חייבים להיות קונדיטור מדופלם, ואפילו לא חייבים להסתבך במתכונים מורכבים. עבור חובבי האפייה והקישוט, אנו שמחים להציג 3 דרכים פשוטות לקישוטי עוגה שידהימו את האורחים.

תמונות אבקת סוכר

החומרים הדרושים:
• רצועות נייר
• עוגת שוקולד מצוננת, עדיף אפילו להכניסה לעשרים דקות למקרר.
• אבקת סוכר ומסננת קטנה.
ההכנה:
• הוציאו את העוגה מן המקרר, הניחו אותה על משטח העבודה.
• הניחו את רצועות הנייר על העוגה במרווחים שווים, ופזרו את אבקת הסוכר מעל, הסירו בזהירות את רצועות הנייר, ותתגלה לעיניכם דוגמת פסים. לקבלת שתי וערב, הניחו את רצועות הנייר בניצב לפסים, ופזרו שנית את אבקת הסוכר.
טיפים:
• הקפידו לעבוד כשהעוגה קרה, אבקת הסוכר נמסה בחום.
• תוכלו להשתמש במפיות עם דוגמת תחרה, במכסים בצורות שונות, ובכל צורה שמוצאת חן בעיניכם.
• ניתן לשלב אבקת קקאו ליצירת דוגמאות קישוט עוגות מורכבות יותר.

עיטורים עדינים

שיטה קלה ויצירתית ליצירת אינספור דוגמאות מרהיבות של קישוטי עוגה. החומרים להם תזדקקו הם עוגה מצוננת, גביע שמנת חמוצה, שתי כפות סוכר, כף תמצית וניל ושתי כפות ריבה אדומה, או נוזל/סירופ/קרם צבעוני אחר.

ההכנה:
• ערבבו את השמנת, הסוכר ותמצית הווניל ליצירת קרם אחיד, מרחו אותו על העוגה.
• חממו מעט את הריבה כדי שתתרכך ותיהפך נוזלית יותר, ופזרו אותה בטפטופים על העוגה.
• קחו קיסם עץ, ומשכו את טיפות הריבה האדומה על פני הקרם הלבן, ליצירת דוגמאות ציוריות כיד הדמיון הטובה עליכם.

טיפ:
ניתן להשתמש בקרם שוקולד על גבי קרם לבן בקרם שוקולד לבן על גבי קרם שוקולד, או בסירופ צבעוני אחר.

עינוגי פרי

עוגה מעוטרת בפירות העונה היא צבעונית, מרעננת, מרהיבה ביופייה, ותמיד מתאימה לזמנה. הפירות מספקים מגוון צבעים וצורות שלא יבייש את היוקרתית שבוויטרינות. קישוטי פירות מתאימים במיוחד לפאי, אך יפארו גם עוגות בחושות, ואף עוגות טורט במקרה הצורך.

המצרכים:
עוגה מצוננת, קרם פטיסייר, פירות העונה רחוצים ופרוסים בצורה נאה, שתי כפות ריבה חלקה, ומעט מיץ לימון.
ההכנה:
• מרחו את קרם הפטיסייר על העוגה
• סדרו את הפירות הפרוסים בצורה נאה על העוגה, בסדר מופתי, או בצורה יותר חופשית, על פי מצב הרוח שלכם, ניתן להשתמש בפירות שונים יחדיו ליצירת מראה עשיר וצבעוני.
• חממו את הריבה ומיץ הלימון, והברישו באופן אחיד את הפירות, להענקת ברק.

טיפים:
• ליצירת ברק, ניתן להשתמש בנפאג', אותו ניתן להשיג בחנויות לצורכי אפייה.
• ניתן להשתמש בשמנת מתוקה מוקצפת עם שלוש ארבע כפות אינסטנט פודינג ווניל במקום קרם פטיסייר.

קישורים מועילים

 

About צוות האתר

צוות האתר
מגזין תוכן ויראלי וחדשותי במגוון נושאים כמו טכנולוגיה, זוגיות, כלכלה ועוד. רוצים לכתוב לנו? צרו קשר.

Check Also

איך להשתמש נכון בקפה לאורח חיים עירני?

איך להשתמש נכון בקפה לאורח חיים עירני?

אין ספור מילים כבר נשפכו על קפה. יש אנשים שנשבעים בו ולא יכולים לדמיין את …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *